Gelderland, Achterhoek, Doetinchem

info@dubbelland-teksten.nl

0314-727011

Bij geen gehoor voicemail inspreken s.v.p. dan wordt u binnen 24 uur teruggebeld.


Diensten


TEKSTWERK

Dubbelland Tekstprofessionals is een professioneel tekstbureau dat alle takken van de sport beoefent: we schrijven, redigeren en corrigeren. Deze diensten kunnen los van elkaar ingezet worden, maar een combinatie ervan is ook zeker mogeijk. Alle opdrachten vereisen maatwerk, dus u krijgt altijd een offerte die past bij de opdracht.

1
 

2
 

3

Schrijven: de tekstschrijver interviewt de opdrachtgever over de opdracht en gaat een eerste opzet maken van de tekst.
 

Redigeren: de opdrachtgever levert de inhoud aan en de tekstschrijver redigeert de tekst, zodat de zinnen soepel lopen, het taalgebruik is aangepast aan de doelgroep en de inhoud op elkaar is afgestemd.
 

Corrigeren: de opdrachtgever levert de inhoud aan en de tekstschrijver corrigeert alle taalfouten.

NB tekstwerk: de prijs die u betaalt wordt bepaald op basis van drie factoren: de nodige voorbereiding, het aantal pagina's en het niveau van het eindproduct. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Lever hierbij zoveel mogelijk informatie aan, zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn.


BIJLES

Dubbelland Tekstprofessionals faciliteert tevens bijles in de Nederlandse taal en taalondersteuning aan NT2'ers. Wij bieden bijles Nederlands op alle niveaus van de middelbare school: van klas 1 tot en met klas 6, van vmbo tot en met vwo. NT2'ers kunnen bij ons terecht voor zowel een volledige cursus ter voorbereiding op het staatsexamen Nederlands als voor specifieke taalvragen. Alle bijlesprogramma's worden op maat samengesteld en gegeven. Ook bedrijven kunnen een tekstprofessional van ons inhuren voor het geven van een cursus Nederlands intern.

De (bij)lessen Nederlands en NT2 kunnen zowel op een locatie van ons als op een locatie van u (bv. thuis) worden gegeven. Voor locaties binnen een straal van 10 km van Doetinchem worden geen reiskosten gerekend. De tarieven zijn afhankelijk van de opdracht. Ze kunnen variëren van 35,- tot 65,- euro inclusief btw per uur.